3 måder du kan sørge for god mad til dine gæster

3 måder du kan sørge for god mad til dine gæster

Skal du snart være vært for et arrangement eller en fest, og vil du gerne være sikker på, at der er mad nok til dine gæster, er der her et par tips til, hvordan du kan sørge for det.

Bestil fra catering

For det første kan du jo vælge at bestille mad udefra. Her kan det være en oplagt idé at bestille mad fra catering, så du nemt kan servere lækker mad for gæsterne, uden at du selv skal bruge så meget tid i køkkenet. Du har sikkert selv rigeligt at se til denne dag, og derfor kan det jo være oplagt at vælge så nem en løsning som muligt, så du har rigeligt med tid til dine gæster og alt det andet, du skal nå at gøre klar til festen.

Lej en stor grill

Er det godt vejr udenfor, kan det også være en god idé at vælge et leje en stor grill og dermed invitere gæsterne på grillmad. Det kan være utroligt hyggeligt at grille sammen, og det er jo nu engang noget nemmere at få plads til mad til alle, hvis du vælger at leje en stor grill, som du typisk kender fra klubhuset eller forsamlingshuset. Har du bare en almindelig kuglegrill eller gasgrill, kan du godt være sikker på, at det kommer til at tage sin tid at lave mad til alle, hvis du ikke har mere plads at grille på.

Lav et sammenskudsgilde

Sidst, men ikke mindst, kan det også være en god idé at vælge at lave det til et sammenskudsgilde. Så kan du jo fx sige, at du nok skal sørge for noget at drikke, hvis alle bare tager lidt med hver. Det er en hyggelig måde at gøre det på, og det kan lette presset fra dine skuldre, hvis du ikke er så god til at lave mad, og hvis du ikke gider at stå og lave mad til alle på denne dag. Hvis alle tager lidt med hver især, skal du ikke være bange for, at der kommer til at mangle noget.

Find flotte juletræslys her.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.