Lav dine egne madplaner

Har du svært ved at finde på mad hver eneste dag, og vil du gerne gøre det meget nemmere for dig selv og din familie at komme på idéer til mad aften efter aften, kan det være en rigtig smart idé at gøre brug af en madplan, hvis du ikke allerede gør det. For med sådan en er det ikke længere noget spørgsmål, hvad I skal have at spise.

Print din madplan ud og udfyld den

Lyder det som en god idé for dig og din familie, kan det være smart at finde en madplan på nettet, som du kan printe ud, og derefter begynde at udfylde med alle de lækre retter, som I skal have i løbet af ugen. Du kan nemt finde designs på madplaner online, eller du kan vælge at tegne en selv, hvis du har lyst til det. Det kan også bare simpelt være at skrive det ind i din kalender, hvad I skal have at spise dag efter dag, og så gøre det for en uge af gangen. Der er mange muligheder for at lave en madplan, der passer til jer.

Så slipper du for at tænke på mad hver dag

Det gode ved at lave en madplan er uden tvivl, at du så ikke skal opfinde den dybe tallerken hver eneste dag. Du skal bare kigge på din madplan og se, hvad du nu skal lave i dag. Der er mange dage, hvor du kan være tom for gode idéer til retter, du kan lave, fordi du føler, at du enten næsten lige har lavet det hele, eller at du bare ikke har lyst til at spise det eller det i dag. Det slipper du for at være i tvivl om, hvis du laver en god madplan.

Du kan handle meget af det ind på forhånd

Sidst, men ikke mindst, kan du også gøre det til en vane at handle ind til meget af det, du skal lave eller bruge, på forhånd. Så kan du sætte en søndag af til at handle ind til det mad, du skal bruge til resten af ugen. Nogle gange kan det være nødvendigt at vente med at handle ting ind, hvis det fx har svært ved at holde sig mere end en dag eller to. Men rigtig mange af ingredienserne kan du sikkert nemt købe ind på forhånd, så det bare står klar til resten af ugens dage.

Læs også om lamelgardiner til mørklægning.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.