Rejs til Frankrig og smag på ægte traditionelle franske oste

Rejs til Frankrig og smag på ægte traditionelle franske oste

Vil du gerne have dig en smagsoplevelse ud over det sædvanlige, kan det være oplagt at tage en tur til Frankrig for at besøge nogle af de producenter, hvor alt den dejlige ost kommer fra.

Køb evt. mobilt bredbånd fri data, hvis du gerne vil være online, når du er dernede, eller hvis du har brug for noget internet herhjemme, så du har mulighed for at planlægge dit besøg til det dejlige land.

Planlæg din ferie hjemmefra

Det kan være en god idé at være ude i god tid med at planlægge din rute, så du kan være sikker på, at du kan komme til at bo de steder, hvor du gerne vil, og at du har mulighed for at besøge de enkelte steder, når du er i landet.

Ost er jo en sæsonvare, og derfor er der også tidspunkter på året, hvor det er bedre at komme forbi end andre. Derfor er det oplagt at være opmærksom på alle disse detaljer hjemmefra, så du ikke skal tænke på alt det praktiske, når du rent faktisk kommer frem.

Find et godt sted at bo

Du kan evt. også vælge at bosætte dig et enkelt sted for at have base der, og så køre ud derfra når du skal besøge de forskellige steder og smage på en masse god ost.

Hvis du gerne vil være sikker på at kunne være på internettet på din mobil, så du altid har adgang til et kort eller GPS, kan det være en god idé at få et CBB mobil abonnement, da du her har mulighed for at bruge en del af din data i EU uden yderligere omkostninger.

Det er godt at have internet lige ved hånden, da du jo aldrig ved, hvornår du får brug for det.

Masser af producenter at besøge

I Frankrig er der rigtig mange producenter af ost. Og der findes rigtig mange forskellige typer af ost, som du ikke bør snyde dig selv for at smage på, når du kommer til landet. Hvis du er heldig, kan du også komme til at se, hvordan osten bliver produceret, hvilket jo altid er en oplevelse.

Du skal dog selvfølgelig kun tage afsted med andre, der er lige så glad for oste, som du selv er. Ellers kan det godt blive en længere tur for dem, der er taget med dig. Det er bare et godt tip herfra.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.