Antallet af foodtrucks stiger

Antallet af foodtrucks stiger

Er du glad for mad, er der en god chance for, at du allerede har besøgt en foodtruck eller to. Har du ikke været forbi sådan en før, kan du glæde dig over, at der kun kommer flere og flere på gader og stræder landet over.

Der er mange, der har en drøm om at leve af at lave mad, men som ikke lige kan overskue at drive en hel restaurant. Ved at lave en foodtruck, kan de nemt komme i gang med at tjene penge på at lave mad uden at have en hel stab, husleje og hvad der ellers følger med i pakken, når du åbner en restaurant.

Lav din egen foodtruck

Har du selv en drøm om at komme til at leve af at lave mad, men kan du heller ikke forlige dig med tanken om at lave en restaurant, kan du også vælge at kaste dig over et eventyr med en foodtruck.

Det er en anderledes og billigere måde at komme i gang på. Du kan få en masse erfaring, og det er en oplagt måde at kombinere din livsstil med din hobby og samtidig tjene penge på det og arbejde, når du har lyst. Find et billån her hvis du har brug for flere penge til at købe din kommende foodtruck.

Skal du tilbyde catering?

Det kan også være, du vil lave dit firma på en måde, så du også har mulighed for at tilbyde catering, hvor du kører mad ud til større arrangementer.

Læs mere om BMW i3 her, hvis du skal bruge en bil til at køre ud til kunderne med retterne. Det er vigtigt, at du har dig en bil, som du kan stole på, og som ikke svigter dig.

Find tips og tricks på amerikanske hjemmesider

Hvis du på et tidspunkt har brug for hjælp eller savner inspiration til dit foodtruck eventyr, kan det være en god idé at søge info på amerikanske hjemmeside og Youtube kanaler. Foodtrucks er et enormt fænomen i USA, og derfor er der meget mere info og viden at hente om det, end der er i mange europæiske lande, hvor vi først er ved at tage konceptet rigtigt til os nu.

Youtube er bl.a. en god kanal til at finde meget mere info om at starte sin egen foodtruck. Der kan du finde meget information, som ligger frit tilgængeligt for alle.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.