Derfor skal du ikke selv lave maden til konfirmationen

Derfor skal du ikke selv lave maden til konfirmationen

Er du ved at planlægge den kommende konfirmation, og går du med tanker om at lave maden selv, er der her et par grunde til, hvorfor du lige skal tænke over det endnu en gang.

Der kan nemlig være en række ulemper ved at kaste sig ud i at lave maden selv til en stor fest, som en konfirmation jo er. Har du ikke den store erfaring med at lave mad til mange mennesker, bør du ikke vælge denne løsning.

Tager lang tid

Først og fremmest tager det lang tid. Og hvis du gerne vil have tid til også at høre konfirmandens tale, bør du på ingen måde selv stå i køkkenet. Det er meget nemmere for dig at bestille mad udefra og hyre en person, der kan stå for at anrette og servere det.

Hvis du ikke har prøvet at lave mad til 40-50 mennesker før, vil du blive overrasket over, hvor meget forberedelse og tid det kræver. Mange ender med at bruge flere dage op til selve festen på at gøre sig klar, samtidig med at de også skal bruge rigtig mange timer på selve dagen for at blive klar.

Kræver meget overblik

Foruden meget tid kræver det utroligt meget overblik at lave mad til så mange mennesker. Du skal have styr på alle detaljerne, og glemmer du bare det mindste, kan det ødelægge en hel menu. Så du skal kunne bevare overblikket og have fokus på detaljerne, hvis du vil have succes med at lave mad på denne dag.

Det kræver et særligt overblik at have styr på 40 forretter, hovedretter og desserter på en gang, for slet ikke at tale om alt den tid, du kommer til at bruge på at anrette og forberede dig.

Ikke nødvendigvis billigere

Til sidst er det heller ikke nødvendigvis billigere at kaste dig ud i at lave det hele selv. Du kommer hurtigt til at bruge mange penge på råvarer og ingredienser, og når alt kommer til alt, koster 30-40 kuverter ikke nødvendigvis så meget igen hos et cateringfirma. Det kan tit klares til en fair pris.

Og ved at booke fra et cateringfirma, slipper du også for at skulle lave noget af maden. Det bliver bare leveret direkte til festlokalet, og så kan du ellers bruge din tid på alt det andet, der også skal gøres klar til den store dag.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.